varbergsflickan

Plötsligt händer det

Hopp, tro och kärlek?

Publicerad 2015-08-20 19:13:11 i Fröken Sandberg,

Jag kommer aldrig tappa tron på kärleken, eller evig lycka tillsammans med min blivande själsfrände. Jag kommer att aldrig sluta kämpa till slutet. Tro mig. Jag tror att evig kärlek finns bakom att kämpa. Ta sig igenom svåra tider. Tillsammans. Ge och ta. Unna sig isär och vara med om tillsammans. Må bra, må sämre. Tillsammans och i sig själv. Jag kommer aldrig ta någon eller något för givet, jag har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Den känslan har jag fått som ett slag i magen många, många gånger, och den gör ont. Likväl av dåvarande respektive som före detta vänner. Jag har kämpat ensam till ingen nytta. Så känns det ibland. Speciellt nu. Men jag kommer Aldrig att tappa tron på kärleken. Aldrig någonsin.

Någonstans, någon gång i livet så står hen där. Redo för någon, som mig, och någon som är villig att offra allt, och lite till. Offra sig själv. Sig själv till tron, hoppet och inte minst - mig.

Bridget Jones, jag tar över stafettpinnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela