varbergsflickan

Plötsligt händer det

Första utbildningsdagen!

Publicerad 2015-02-20 05:20:54 i Fröken Sandberg,

Klockan är aptidigt. Klockan ringde kvart i fem och ingen är nog tröttare än jag just nu. Eller jo ni som sover såklart men herregud vad huvudet är segstartat såhär tidigt när man inte är van vid det! Idag ska jag på min första utbildningsdag av fyra, förstår ni. Utan co-driver in i Gbg, i rusningstrafik, igen. Tre olika platser på fyra dagar! Jag kommer bli en hejare med ratten i storstaden! 

Morgonkaffe. Ett nödvändigt gott!

Elsa var på besök hos veterinären igår. Det är så jobbigt när man inte vet vad det är med ens djur då de inte kan prata men man Vet att de har ont. Hon har ju haft två epelepsianfall och däremellan vart mer sinnesrubbad än innan, så det var värt en kik. Ett blodprov som förhoppningsvis inte visar mer än det han tror; urinvägsinfektion! Så det är ändrad kost på henne och lite smärtstillande ett par dagar. Häftigt det där med foder. Bara sådär så kommer nån smart professor på att det ska tillverkas "urinfoder". Det tackar vi hjärtligt för må jag säg! Funkar det så blir det aldrig mer skitfoder. Eller ja, trodde hennes gamla va bra foder då det är köpt på djuraffär, men icke!


Njut av fredagen! 
Önska mig lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela