varbergsflickan

Plötsligt händer det

Nätbaserat!

Publicerad 2015-02-11 19:08:03 i Fröken Sandberg,

Denna veckan har vart fokus på utbildningar inför kommande tjänstgöring! Riktigt intressant, allt via nätet, så kallade "e-learnings", ett smidigt sätt att få ut info i förtid till de anställda. Fördelen är helt klart att man kan pausa när man vill och fortsätta lektionerna när man har mer tid eller fokus, alternativt är sjukt kaffesugen, som i mitt fall ;-)

Sjukdom har också präglat hemmet, hjärtat mitt är på friskväg men jag kan villigt erkänna att det har gått över till mig. Håll tummar och tår att det inte blir värre! Känner att jag inte är så sugen.. Alls! Mycket vitlök i maten!

Alla ❤️ dag ser ut att spenderas med goda vänner över middag, ser väldigt mycket fram mot detta! Kommentarer

Postat av: Fröken Mörner

Publicerad 2015-02-11 19:11:53

Häv i dig ingefära tösabit!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela