varbergsflickan

Plötsligt händer det

Blond och lite annat!

Publicerad 2015-03-03 17:29:20 i Fröken Sandberg,

Äntligen blond! Och kort! 

Hyser förövrigt en sjukligt stor hatkärlek till azaleor. Så gudomligt vackra men så jävla envetna med att vilja dö 5 gånger i veckan. Så nu får de fan dö. 

Ikväll skall det bakas ett nytt obeprövat recept på low carb-frallor! De ser ljuvliga ut! Uppdaterar er om resultatet imorgon! Ska alldeles snart, efter min femtonde kopp kaffe idag, hämta min kärlek på arbetet! 

Det här med såld bil. Ni förstår inte vilken sten som släpptes från mina axlar. Sjukt dyr i försäkring (stod ju på mig). Dock billig skatt och att köra. Men nu får vi putsa och vårda vår fina SAAB istället som haft "dags för service"-indikation så länge vi vart tillsammans. Så det får väl bli dags!

För övrigt. Att åka till Gran Canaria på lördag är sjukt efterlängtat!!!!! 


Bilder från Thailand i januari!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela