varbergsflickan

Plötsligt händer det

Tisdag!

Publicerad 2015-03-17 21:33:30 i Fröken Sandberg,

Premiären på low-carb pasta! Helt okej, lyckat för att vara första försöket och kommer garanterat att göra den igen! Gjorde den helt "naturell" men tänkte prova nästa gång att smaksätta den mer, kanske finhackad färsk basilika? Har haft en skön dag i solen idag varvat med lite städning! 

Imorgon kommer glada Klara, ska bli kul! Har inte setts på Hundra år! Ska dra en vända till stan för att hitta de perfekta walking-skorna till arbetet ombord! Finaste lilla divan... #crazycatlady

Hjärtat och jag för en knapp vecka sedan i värmen... 

Om två dagar är det första DOE:n för mig! Längtar!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela