varbergsflickan

Plötsligt händer det

skriva skriva skriva!

Publicerad 2010-04-30 11:42:26 i Fröken Sandberg,

Salem Al Fakir dånar ur högtalarna och Fröken Sandberg har stirrat på skärmen en kvart. Salems musik kan verkligen fänglsa en riktigt ordentligt. Dumt, speciellt när man ska skicka viktiga mail.

Gårdagskvällen spenderades ute på landet hemma hos familjen Fin! Vi hade med oss filmen "New Moon" som vi kikade på. Lina har garanterat (rätt mig om jag har fel) sett filmen åtta gånger? Detta var nog min.. fjärde, femte? Läste precis på Fröken Fin's blogg att hon drömde mardrömmar.. tråkigt. Du får se resten av filmerna i kärlekshitorian så kommer du också vara fast! Eller kanske läsa böckerna, de är riktigt bra.

Dagen idag går åt att ladda menalt inför mina telefonsamtal som skall ringas. Jag brukar inte ha svårt inför sådana här samtal, men ni som vet anledningen till min nervositet förstår mig. Det är ju inte "lättviktare" inom eventbranschen jag ska ringa direkt. Det löser sig, på med charmen Fröken Sandberg! Ska också idag skriva på min projektdagbok, det kan kännas relevant då vi hade handledning igår och massa tankar snurrar i huvudet! Skönt att få ner dem så fort som möjligt efter handledningen så man inte glömmer bort någonting.

Dags att återgå.

Åh.

Ska vi gifta oss, Salem?

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela