varbergsflickan

Plötsligt händer det

Thörsday.

Publicerad 2010-07-29 12:34:43 i Fröken Sandberg,

Idag kommer det övernattande gäster till min gata i stan! Mina föräldrar är påväg hit efter att ha övernattat på (hör och häpna) campingen vid Ullared. Charmigt! :) Jag får även besök från tre goda vänner, inför planering av en - e v e n t u e l l - utlandsresa i november. Det ska lagas tacos och blåbärspaj. Kusinvitamin har plockat blåbär och ingenting är väl egentligen godare än egenplockade bär och frukter? :)

Ni vet när man är på middag någonstans och äter en helt vanlig rätt, eller frukost, kaffe osv. Ja, jag tror ni förstår min poäng, att det ofta smakar bättre än hemma? För tillfället så fick jag till en laddning kaffe som smakar PRECIS som det Malin bryggde ute i stallet. Saknar dig!

Christianius, jag säger detta speciellt till dig. Du behöver inte oroa dig.

Anna.

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela