varbergsflickan

Plötsligt händer det

Mora!

Publicerad 2013-06-24 22:06:56 i Fröken Sandberg,

Ja som ni kan läsa i föregående inlägg så spenderade jag min midsommar i Mora tillsammans med tre fina flickor! Gud så trevligt vi haft! Åkte i fredags morse när F slutat jobbet för natten och flängde upp så vi var framme runt 15-snåret! Väl framme i Mora fick vi världens varmaste mottagande av Lindas familj och släkt och har haft det väldigt bra tillsammans! Väldigt välkomnande, varma, trevliga och roliga.
 
Firade midsommarkväll med resning av stången (japp, vi var delaktiga såklart), kubb, grillning och det slutade med att vi flörtade in oss på ett åk i en Buick som tog oss till Rättvik där vi spenderade halva natten med dans och skratt! :) Sov lagom länge på lördag. Tre av oss fick oss en guidad tur runtom Mora och kvällen fortsatte med samma familjära anda med grill, sällskapsspel och sen vidare ut för liveband i byn!
 
Söndagen, hemfärdsdagen, sov vi lääänge! Vi satte oss i bilen vid 13-snåret, stannade till på Dalahästfrabriken i Nusnäs och sen vidare mot min älskade Dalkulla i Smedjebacken för fika! Så underbart att träffa Sara så ni anar inte!
 
En galet bra helg med Ida & Linda och min kärlek.
Ser fram mot vår resa utomlands till hösten!
 
Hoppas ni haft det kanon!!!!!
Puss!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela