varbergsflickan

Plötsligt händer det

Böcker

Publicerad 2014-08-05 15:28:00 i Fröken Sandberg,

Köpte mig två nya böcker igår på nån liten rea-hörna inne i gallerian. Givetvis med tema vin. Försökte komma åt någon käck roman eller deckare men så fort jag såg ett vinglas på någon bokpärm läste jag direkt baksidan och kunde inte sluta bläddra!
 
En av dem började jag läsa igår, skriven av Lars Torstensson. Det är Lars som hjälpt Ästad Gård väldigt mycket med konsultation i uppstarten av deras vingård. Har kommit en bit in i boken och måste säga att den är väldigt givande. Se hans blogg här: www.vinifierat.se
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela