varbergsflickan

Plötsligt händer det

#TBT

Publicerad 2014-09-11 14:26:48 i Fröken Sandberg,

Ja nu händer det grejor på jobbfronten, det är bara till att hålla sina tummar och tår - för detta arbetet vill jag verkligen, verkligen ha! Det innebär att skramla fram gammal värdefull information från högskolan och ta fram sin kretativa sida! Det ska inte vara några som helst problem! Hoppas verkligen jag får detta arbetet! 
 
Torsdagen startade bra med intervju, och fortsätter nu i en riktigt bra anda! Älskar det.
 
Ska ge mig på TBT - temat (minnesbild varje torsdag) Så vi startar med denna:
 
Dagen då vi skulle åka från Säve till Fuengirola, Amanda, jag, Stephanie och Kim.
Så go resa vi hade tillsammans! Tio dagar i varmt skönt land, fin stad! Och lite brun på köpet ;-)
 
Från Fuengirola, hem, händelserik sommar med uppsägningar hit och dit och nu kan vi se fram mot Thailand och Gran Canaria! Inte svårt att vara positiv nu!
 
Ha en bra dag!
 
Anna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela