varbergsflickan

Plötsligt händer det

Dubbelt grattis kanske? 😉

Publicerad 2015-03-30 23:10:58 i Fröken Sandberg,

Fyller hela 27 år imorgon! Och imorgon (om sisådär åtta timmar) så är jag i full färd att sörpla morgonkaffet, för att hinna med båten som tar mig ombord på min första arbetsdag som sjöman (kvinna!) Delade känslor här hemma om att va borta flera dygn, men det som inte dödar, det härdar! Och det är ju inte direkt så att båten skulle sjunka! Gör den det - då är jag "expert" på livräddning, MES:ar och att behålla lugnet! 

Blev firad av min älskling igår, hela dagen! Fick riktigt fina träningskläder, blev superglad och supertaggad för att äntligen börja! Ska använda mig av båtarnas gym, sjukt fräscha!!! :) 

Önska mig lycka till. Och kanske ett litet grattis, morgondagen till ära! Dubbelt grattis - första arbetsdagen Och födelsedag! Win-win! 

Kommer sakna vårat hem.
Och min sambo, såklart.. Mitt allt ❤️
Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela