varbergsflickan

Plötsligt händer det

De små liven ❤️

Publicerad 2015-03-04 12:31:57 i Fröken Sandberg,

Inte lätt att vara Elsa ibland. Speciellt inte nu... Hon har gått på smärtstillande i tio dagar för eventuell urinvägsinfektion som troligtvis utlöst epelepsianfallen, vi fick också nytt foder till henne. Fodret är väl sådär. Kanske inte lika gastronomiskt gott som det förra. Detta fick hon som behandling och mådde efter ett par dagar mycket bättre! Igår märktes det av att ett anfall var på G, mycket riktigt och imorse kom det! Ringde veterinären igen och berättade, så imorgon är det ultraljud för att se om det finns sten i urinblåsan. Stackarn. Känns sådär att lämna iväg henne en vecka till kattvakterna (som iofs bor i huset) men som inte är med henne hela dagar och nätter som vi är. Speciellt om det blir operation! Anfallen kommer i samband med sömnen dessutom. Kanske hon kan ta smärtstillande över vår semester och opereras därefter. Får se vad diagnosen blir! Usch det är så jobbigt att vara djurägare ibland, djuren kan ju inte säga om de har ont. Stackars lilla Elsa! ❤️ Hon är i alla fall, trots hennes bitchiga humör, världens sötaste katt. Hon kan när hon vill. Vi gör vad vi kan och håller tummarna att hon blir bra snart! 


Läste om djurs beteenden vid värk, att de lägger sig och vilar med huvudet bortvänt och in mot väggen. Känns som hon kommer ligga såhär i ett par timmar.. 

Douglas går det ingen nöd på. Gud vad han älskar solen! Han kan ligga en hel dag och bara sola om han vill. Så sjukt charmig liten kille! Han vill till och med bli borstad (som inte är hans favoritsyssla annars) bara han får ligga ner och njuta av värmen!

Nästa projekt är påbörjat. Får se hur detta slutar... Vinkorkar är nog bland det vackraste jag vet som dekoration. I lagom mängd. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela