varbergsflickan

Plötsligt händer det

Midsommarfirandet på ÖV

Publicerad 2012-06-23 16:11:43 i Fröken Sandberg,

Jesus vilken oerhört trevlig tillställning Madelene och jag fick till igår! Och Andreas, givetvis! Madelenes kära pojk som är oerhört grym på att baka jordgubbstårta får jag säg! Det var mycket folk och go stämning, människor jag inte träffat på år och dar! Och att få träffa alla på en och samma gång var underbart!! God mat och trevliga lekar! Härligt när alla är näst intill lika envetna och tävlingsinriktade!
 
Känslan att bo i samma hus som Madelene är också helt magnifik! Det är så trevligt! Folket sprang mellan lägenheterna och om ni kan tänka er känslan när man ser på serien "Vänner" så kan ni kanske förstå hur min känsla är? Det är verkligen som "Vänner"! Underbart när det är Madelene ♥
 
 
Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg!
KRAMAR!
 

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela