varbergsflickan

Plötsligt händer det

Gärna lite mer regn!

Publicerad 2014-11-24 08:44:08 i Fröken Sandberg,

Regn, regn, regn. Och lite mulet på det. Nej men varför inte lite mer regn? Istället för duggregn så är det väl extra trevligt med rejält regn. Kraftig nederbörd. Ska det regna så kör på rejält skyfall gärna! Jag är då rakt inte bitter. Vad hände med den fina höstsolen?

I helgen var vi på bröllop! Två turturduvor från gymnasiet sade i lördags Ja till varandra i Snöstorps Kyrka, och passade samtidigt på att döpa deras flicka nr. 2 med efterföljande bjudning i Kvibille! Tackar för inbjudan och det var skoj att se så många efter ett par år! 

Veckans prio: sluta vara så bitter för regnet och söka jobb! 
Tjüss!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela