varbergsflickan

Plötsligt händer det

Fredag!

Publicerad 2014-05-30 22:33:18 i Fröken Sandberg,

Spenderade min efm/kväll i Fjärås med 89-års tårta hos morfar! Tänk vad häftigt. Åttionio år... Det är någonting speciellt det. Eller ja. Hela min morfar är någonting alldeles extra! Världens snällaste och bästaste finaste morfar! 


Resten av kvällen så har jag "kommit ikapp" med att fixa, eller "greja" som min kära vän Muckis säger! Packat ur Spanien-väskan! (!?) och hängt upp/in kläder, sanerat mig med en extra lång dusch och bara myst. Saknar min tjej något så obeskrivligt. Igår och idag har jag jobbat dagpass och Amanda kvällar, dvs ingen mys, inget umgänge alls.. Inte hel utan henne. Men imorgon jobbar vi tillsammans igen så nu är ordningen återställd! Nu har jag hällt upp ett glas rött, och ska passa på att läsa lite! 


Ha det gott!
PS. Nu är sommarens klänning till de två stundande bröllopen inhandlad! Äntligen! 


Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela