varbergsflickan

Plötsligt hÀnder det

Dubbelt grattis kanske? 😉

Publicerad 2015-03-30 23:10:58 i Fröken Sandberg,

Fyller hela 27 Ă„r imorgon! Och imorgon (om sisĂ„dĂ€r Ă„tta timmar) sĂ„ Ă€r jag i full fĂ€rd att sörpla morgonkaffet, för att hinna med bĂ„ten som tar mig ombord pĂ„ min första arbetsdag som sjöman (kvinna!) Delade kĂ€nslor hĂ€r hemma om att va borta flera dygn, men det som inte dödar, det hĂ€rdar! Och det Ă€r ju inte direkt sĂ„ att bĂ„ten skulle sjunka! Gör den det - dĂ„ Ă€r jag "expert" pĂ„ livrĂ€ddning, MES:ar och att behĂ„lla lugnet! 

Blev firad av min Ă€lskling igĂ„r, hela dagen! Fick riktigt fina trĂ€ningsklĂ€der, blev superglad och supertaggad för att Ă€ntligen börja! Ska anvĂ€nda mig av bĂ„tarnas gym, sjukt frĂ€scha!!! :) 

Önska mig lycka till. Och kanske ett litet grattis, morgondagen till Ă€ra! Dubbelt grattis - första arbetsdagen Och födelsedag! Win-win! 

Kommer sakna vÄrat hem.
Och min sambo, sĂ„klart.. Mitt allt ❀
Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt hÀnder det

Levnadsglad, social och vĂ€nlig sjĂ€l bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt frĂ„n första kaffekoppen pĂ„ morgonen till första trĂ€dknoppen som brister pĂ„ vĂ„ren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! VĂ€lkommen att lĂ€sa om mitt liv tillsammans med min kĂ€rlek, hĂ€star, katt och hund och dĂ€remellan allt annat! Har en obotlig förkĂ€rlek till inredning och kommer lĂ€gga fokus pĂ„ det i bloggen, om vad som sker i vĂ„rt hem pĂ„ 100kvm. Hoppas ni stĂ„r ut! VĂ€lkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela