varbergsflickan

Plötsligt händer det

Fotosession och mysdag!

Publicerad 2010-02-24 19:19:55 i Fröken Sandberg,

Efter en värdelös uppdatering så tänkte jag att det är dags igen att uppdatera er lite om hur livet är för tillfället. Mellan mina pluggtider så umgås jag med mina fina vänner :) Fick pratat med min äldsta vän idag som flyttat till staden långt bort, det kändes som en hel evighet sedan vi pratade. Fick också ett väldigt positivt besked, att hon kommer hem i april för att stanna hemma en hel vecka, så då får man krama henne!

Idag har jag tillbringat dagen med Emma. Vi hälsade på vårt gamla jobb! Passade också på att fota lite på området. Det blev en himlans massa fina foton! Här är Emmas foton:Live från campus Varberg.

Publicerad 2010-02-23 10:27:40 i Fröken Sandberg,

(10:22:19) Anna Sandberg: Quote Klara: "nej det står typ bara att folk inte har ehhh.. dator och internet så det kan vara svårt att få tag i dem." (Undersökningen är från 1998)

(10:22:23) Anna Sandberg: Alla fördelar är med.

(10:22:29) Anna Sandberg: Ska vi ta ut nackdelar?

(10:22:47) Anna Sandberg: vi drar in nackdelar!

(10:22:49) Anna Sandberg: :)

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela