varbergsflickan

Plötsligt händer det

Uppdatering i text!

Publicerad 2011-09-27 20:23:33 i Fröken Sandberg,

Veckorna går så fort, så fort, hinner ni med vardagen? Dessa tre veckor som gått så har jag verkligen försökt att skapa mig ett behagligt lugn. Jag känner att jag är på god väg ska ni veta. Bara göra saker som faller mig in och inte göra saker för "sakens skull" så att säga. Göra saker som gör en lycklig och ger en någonting.

Dessutom en god upptäckt idag: 4 jeansstorlekar NER sedan jag sist kollade, vilket iofs var nåt år sedan. Är ju ändå "leggingsdrottningen". Men tänk. FYRA!!!!!!!! Och jag kämpar inte ens längre, njuter lagom och tänker (hör och häpna) till lite extra. Okej, jag går en del promenader också!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela