varbergsflickan

Plötsligt händer det

Spel!

Publicerad 2010-12-26 15:16:57 i Fröken Sandberg,

Vill också malla mig en stund. Igår kväll, när släkten hade åkt hem så tog vi fram de två spelen som tomten kom med (tomten var iår mamma och jag). Tradition att få spel av den snälla tomten och tradition att spela dem samma kväll! Först ut var M.I.G (ett logiskt spel, frågespel som hör och häpna: mamma vann!). Underligt nog så kom min svägerska tvåa ;) När Christer anlänt hem igen efter att ha kört hans föräldrar så spelade vi "Hjärnsläpp" - ett inte riktigt lika logiskt spel som JAG vann. Japp. Det är sant. Helt sant.


 


Anna.

Annandagen!

Publicerad 2010-12-26 11:20:19 i Fröken Sandberg,

Annandag jul. En dag som folk trängs i milslånga köer i affärerna för att skaffa fram det billigaste och bästa plagget. Eller senaste datorn med nedsatt pris. Inte jag inte. Inte idag. Vi firade jul igår på juldagen i min familj. Då samlades alla. Mysigt. Vi åt god mat, mycket mat. Mycket god mat. Julklappsöppning med utdelning av årets stand-in för Tomten (min storebror). Många fina klappar blev det.

Fick ett brödskrin (brödbox, brödlåda.. ja, ni fattar) som jag fick måla "i vilken 70-tals färg du vill"! Och visst ska jag måla. Den ska bli senapsgul och stå på mitt köksbord! Det tackar jag för :) Fick ett trevligt bakset (förkläde, formar osv.) av storebror och svägerska som jag flitigt kommer att använda. Presentkort på IKEA (besticken måste förnyas) och en del till. Tack för de fina julklapparna allesammans!

Ikväll är det traditionsenlig fika hos grannarna och släktingarna morbror med familj. Därefter beger jag mig hemåt för att ladda om till verkligheten och en jobbvecka innan det nya året skall ringas in!

Jag önskar att jag kunde visa er foton från julhelgen, men då min dator fortfarande är "ur bruk" och snurrpannan själv glömde att ta med kamerasladden hem till föräldrarna så får ni nöja er med att de kanske laddas upp i februari eller så... Ha det så bra nu allesammans!

Anna

Fjärde advent

Publicerad 2010-12-19 12:15:08 i Fröken Sandberg,

Firar jag tillsammans med ett par vänner och bekanta. Lunchbjudning i Trönninge! Det blir trevligt. Tänk hörrni, nu har december gått så fort. Hela året har gått fort. Det här med att jag vill börja spela piano som jag har tjatat om så nedrans länge, jag skojar inte. Jag är nöjd om jag kan plinka en låt (förslagsvis "River flows in you" eller "Bella's Lullaby"), men jag blir inte ledsen om jag lär mig "Lunka på" heller. Lär mig!! (kan ni känna min iver?). Nu: lunch!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela