varbergsflickan

Plötsligt händer det

Uppdatering

Publicerad 2010-11-23 11:41:24 i Fröken Sandberg,

Ja, alla vet väl vid det här laget att min dator är paj. Uppdaterar från mobilen, vilket inte heller är det lättaste då den stundtals löper amok. Ska försöka ta fram mig tekniska sida i afton och koppla in datorn till TV:n. Går det med tjockistelevisioner? Återstår att upptäcka! Må väl!

Bakvecka no 1 kan starta!

Publicerad 2010-11-18 14:58:42 i Fröken Sandberg,

Hej! Nästa vecka avsäger jag mig all social samvaro eftersom jag ska baka fyra sorters bröd. Minst. Fler lär komma. Vad sägs om Tomat och Valnötsbaguette, krukbröd med västerbottens ost, varm brieostmacka eller varför inte ett egengjort knäckebröd toppat med flingsalt och rosmarin? Sen att ni vill hjälpa mig är okej. Det är bara trevligt, men jag kommer inte röra mig utifrån min lägenhet. Jag står för maten. Välkommen.

Lägenhetsbyte!?

Publicerad 2010-11-17 11:41:18 i Fröken Sandberg,

Jag måste säga att inspirationen till att blogga inte har varit den bästa sedan min datorskärm sprack. Japp, fråga mig inte hur jag lyckades, men ett som är säkert är att - jag lyckades! Illa och lagom typiskt mig.

Nu, alldeles snart är det dags för min dagliga promenad! Idag får jag sällskap av min fina vän Lina! Jag underhöll henne igår innan arbetet så hon fick inte sin promenad igår. Men idag tar vi igen det, Linch! Och det här med att en dator är låst till sitt abbonemang. Vilket skämt. Det var piece of cake! Nu har jag trängt mig in på min granne och väns dator med mitt mobila bredband och så vitt jag kan förstå så är koden knäckt!

Annars så väntar en kollosal hög av kläder på mig i soffan. Det har den nu gjort i flera dagar, okej, en vecka. En lika stor hög med kläder väntar på mig i min garderob som väntar på att bli ihopvikt snyggt och prydligt. Jag tänkte även göra en snabb möblering för att se vilket alternativ som passar min lägenhet bäst! Apropå lägenhet. Är det någon som känner någon som kan låta mig få en ny lägenhet? Är inte så vidare förtjust i min längre. Vill byta. Jag har inte så höga krav. Jag kan tänka mig dusch. Och balkong. Om det hade varit en tvåa är jag inte heller så tveksam.

Hur mår ni alla?

Anna.

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela