varbergsflickan

Plötsligt händer det

Halloween

Publicerad 2014-10-31 19:06:06 i Fröken Sandberg,

Nej, jag är inte lärare, har inte planer på att bli det för tillfället heller! Det är för närvarande det enda arbetet som går att söka i lilla Falkenberg. Och ingenjörer i Varberg. Till Ringhals såklart. Jag är bra på så mycket annat, och det känns verkligen som att det är på G. Det DÄR ni vet. Känslan när man får Det. Arbetet man drömt om länge. Och är det inte på G så kanske jag får studera till lärare... 
Och en liten käck halloween-bild som avslut för detta inlägg: Väntan.....

Publicerad 2014-10-21 15:31:05 i Fröken Sandberg,

Det är så mycket tankar, tänk om, undrar när, hoppas och vemod. Det sista som lämnar en är hoppet! Det känns som att den sista veckan kan generera till någonting väldigt bra framöver. Det är bara till att vänta. Medans man väntar söker man mer, och mer, och mer... Och lite till. Håll era tummar, gott folk.
 
Annars händer inte mycket. Eller...? ;-)
 
Skulle det vara så att den krypande obehagliga känslan av att klumpen i huvudet ner i näsgången växer till förkylning så vet jag inte vad. Sjuk vill jag verkligen inte vara!!!!! Alls!
 
 

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela