varbergsflickan

Plötsligt händer det

morgondagen (fredag)

Publicerad 2010-01-28 23:10:01 i Fröken Sandberg,

När jag vaknar upp imorgon så är det äntligen dags. Det är äntligen dags för mig att åka upp till Dalarna tillsammans med Erica. Vi kommer att ha en fantastisk helg med mycket skratt. Det kan jag lova. Så brukar det bli. Svårt att undvika när man är tillsammans med två genomgoa människor som man känt läääänge och ses alldeles för sällan!

Dagsplanering:

05.30
ringer klockan. Kommer troligtvis vilja sova 17 timmar till.
06.20 beger jag mig mot Kungsbacka. Har garanterat glömt packningen.
06.40 möter jag upp Erica. Kramkalas!
06.45 går tåget mot Göteborg. Börjar vakna till nu.
07.10 framme i stora staden. "Sista kaffet innan ankomst"-dags.
07.57 går bussen till Ludvika. ÄNTLIGEN!
Ombord: internet-surfing (om det vill funka på bussen), tjatter och allmänt "häng" innan:
15.30, då vi är framme! En hel helg full med KRAMKALAS med Sara!SOM JAG HAR LÄNGTAT!
Mellanlandning.

Publicerad 2010-01-28 15:52:49 i Fröken Sandberg,

Nu har jag mellanlandat hos mina föräldrar innan det ÄNTLIGEN bär av upp mot nordligare breddgrader. Ikväll ska jag och min svägerska färga varandras hår och jag KAN verkligen inte bestämma mig vilken färg det ska bli. Men det återstår att se. Bjuder er på ett foto från julen 2007 hos Morfar! Jag till höger och den bästa svägerskan man kan ha står bredvid mig.

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela