varbergsflickan

Plötsligt händer det

Du kan inte ljuga för ett hjärta

Publicerad 2013-08-31 03:48:47 i Fröken Sandberg,

Livets sanning, se ovan.

------

Vill tacka världens sötaste arbetskollega och vän, Amanda, för fantastisk hjälp i afton när min bil och hemnyckel hamnade i Varberg innan jag slutat jobbet. Strandsatt i Ästad och jag såg den kommande natten framför mig övernattandes utomhus i väntan på att P skulle vakna för att kunna ge mig nyckeln. Amanda körde mig till stan (bor själv inte här så det var en omväg som heter duga) och efter många om och men fick vi tag i hemnyckeln. Stackarn ska upp o jobba halv tio imorgon förmiddag. Evigt tacksam, ska du veta Amanda!

Kvällen som skulle varit tidig kväll med hemgång klockan 22 blev plötsligt 02. Hoppas du mår bättre nu P! ❤ Hemskt med akut sjukdom mitt i jobbet. Det viktigaste är att du mår bättre!

Nu ett par timmars sömn innan jag på något sätt ska försöka komma ut till Ästad för att få tag i min bil. Ledig helg. Planerna är lite lätt rubbade.... Men det gör ingenting!

För övrigt så är personalen på Ästad den bästa jag någonsin träffat! Dreamteam deluxe! ❤ Utan överdrift!

Mental nervarvning..

Publicerad 2013-08-30 17:09:35 i Fröken Sandberg,

Sista arbetspasset innan två dagars ledigt. Notera ledig LÖR-SÖN. Fantastiskt trevligt! Hann med en liten smygpremiär på ledig feeling i förmiddags! Trevligt sällskap av C åkte vi iväg till metropolen Horred, stopp vid Serholt, och kom därifrån med en hatthylla och ett nyckel"skåp" rikare. Vansinnigt nöjd, så i helgen ska det borras och fixas! Loppisar och auktion ska besökas! Ska fixa o dona så att lägenheten verkligen bos in ordentligt efter ett tag ifrån den och de sista veckorna utan "hem" känsla.

Jävlar

Publicerad 2013-08-28 11:37:00 i Fröken Sandberg,

Jag har precis skapat mig träningsvärken som Gud glömde. Nytt träningsprogram på gymet. Jag bad om tufft, hårt och svettigt... Det jag fick ÄR svintufft, brutalt hårt och jävligt svettigt. Men jag gillar det! Det känns som att denna hösten kan bli en bra träningshöst och jag välkomnar den med ett leende! Imorgon fm kör vi på igen, fast vi lägger på mer kondition!!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela