varbergsflickan

Plötsligt händer det

Julafton

Publicerad 2014-12-25 11:19:03 i Fröken Sandberg,

En toppenjulafton tillsammans med Grimberska släktet! Julegrötlunchen i stugan satte ribban för vår mysighets-faktor! Fick fina julklappar, tack snälla ni! Aktivitetsarmbandet från Milestone och Ridskorna från Ariat med stålsätta kommer bli Väl använda! ❤️ God julmat och avslutade kvällen med julklappsspelet - Riktigt kul spel förövrigt! Där kammade man hem ett par broddar bland annat, sjukt effektivt på promenaderna med sitt nya armband! 

God fortsättning till Er alla ❤️

Årets gran!

Publicerad 2014-12-22 16:33:36 i Fröken Sandberg,


Detta är vår gran! En fin ädelgran som pyntades igår med efterföljande middag och spelkväll! Mysigt. Douglas fick minsann vara med på bilden, enbart för att han är byns bästa poser framför kameran! Och en förbannat söt hund ❤️

Fyra dagar kvar....

Publicerad 2014-12-20 22:24:29 i Fröken Sandberg,


Lilla pärlan på bilprovningen! Blankt papper! :) #saabsportage 

Granens plats!


Älskar ädelgranen, speciellt våran! Imorgon på fjärde advent skall den kläs, såklart med rött och silver ❤️ riktigt kul att hugga! Vi fick nys om ett inhägnat område i skogen där man fick välja ut o hugga sin egen gran! Efter Amandas jobb och lunch så åkte vi dit och pulsade i regn och snöblask!


Mina tjejer trötta.... ❤️

Trevlig lördag!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela