varbergsflickan

Plötsligt händer det

Helt slut!

Publicerad 2013-04-28 02:06:25 i

Är helt slut efter dessa tre dagar varvat med jobb sena kvällar, upp tidiga mornar och ett litet flängande hit o dit! Men det bästa är att allt resulterat i någonting bra! En ny bil!!! Japp! Sant! Och så fin den är! :)

Stort detta...
Saknar F!

Nuet-framtid

Publicerad 2013-04-24 22:48:33 i

Börjar torsdagsmorgonen med en härlig PW. Längtar redan, kommer somna som en stock efter denna dagen! :) på fm är det bankmöte och sen vidare mot Ästad för jobb. Får för Guds skull inte hoppas att bilen havererar, så mycket som den skall ligga på vägarna imorgon. Be till Gud, tack!

Jag gör det jag kan, någonting annat kan jag inte, då är det inte från hjärtat och då är det inte jag. Så jag fortsätter göra det jag kan. Vad det nu är...

Natti!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela