varbergsflickan

Plötsligt händer det

Hej torsdag!

Publicerad 2011-06-30 06:04:44 i Fröken Sandberg,

Nu säger jag godmorgon.

Vet ni vart jag helst vill vara just nu av alla ställen i hela universum? Borlänge. För er som missat det stora spektaklet så pågår den fantastiska, underbara och HÄRLIGA Peace & Love-festivalen där just nu för fulla muggar. Men det är ingenting att göra nåt åt. Jag har personligt utsända och följer det mesta jag kan på radion. Inte alls bittert. Nej nej. Jag får nöja mig med Varbergs Jazzfestival istället som drog igång igår vad jag förstod (och det med buller och bång) med ett grymt storband. Jag får helt enkelt gå ner ikväll och kika, hörde rykten om spontandans och kontrabaser. Följ med :)

Nähäpp, nu slutar klagovisan - jag håller ju på att laga lunch!

Ha en fantastisk dag i värmen!

Anna.

Impulsiva kvinna!

Publicerad 2011-06-29 10:27:47 i Fröken Sandberg,

Japp, jag är uppe. Klockan är 10.21 och jag har varit uppe sedan klockan 08.05. Jag vaknade alltså 08.05 SJÄLVMANT utan klocka - vad har hänt med mig? Åldern börjar väl ta ut sin rätt? Eller så är det helt enkelt så att värmen gör att jag inte kan sova längre. Inte för att jag gladeligen skuttar ut och slänger mig i solstolen, utan för att solen gör min lägenhet så hiskeligt varm på morgonen. Nu är solen borta från lägenheten och jag skulle helt klart kunna tänka mig att slänga mig i solstolen nu... Men icke!

Idag kommer Klara på besök - alltid trevligt - jag ska bjuda henne på fika. "Hmm" tänkte jag eftersom jag inte hunnit med (läs: tänkt på) att äta frukost ännu. Så jag slänger ihop en omelett - precis så som hon gjorde när jag var på besök hos henne! Omelett är ju så förjordat gott så det blir nog fint!

Annars så insåg jag precis att jag ALDRIG mer ska köpa inredningstidningar (eller ta emot inredningsböcker från flyttande människor). Vi vet alla att det slutar med denna kommentaren från mig ".... jag hade tänkt att göra om i min lägenhet. Nej men på riktigt, jag har tänkt på det länge nu". Yeah right. Jag tänker inte på nåt "länge". Jag är Sveriges mest impulsiva kvinna så vi vet alla att det inte är sant.

Men en sak som jag tänkt på länge... Vad tror ni om sänggavel?

Haha!
Hej!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela