varbergsflickan

Plötsligt händer det

Srandbyläge

Publicerad 2013-02-28 22:44:44 i

Ingenting annat för tillfället...

"Längtan är kärlekens ständige följeslagare"

Sista dagen på vintern.

Publicerad 2013-02-28 21:55:02 i

Ja, nu ska vintern snart vara över.. Tydligen.. Imorgon 1 mars börjar mitt nya liv på riktigt. Dags att ta sig ut från idet. Börjar dagen med tandläkaren (usch!!!!) och sen direkt mot gymet. Nu ska jag vara stenhård med lchf. Så är det bara. Träningen ska skötas och inom kort skall cigaretterna bort också! (Proud moment???) Och så länge man är enveten så går allt. Det är jag i grund och botten så nu jävlar. Punkt.

Onsdag kväll med Emma.

Publicerad 2013-02-27 22:00:38 i

Emma har varit hemma ett par dagar från sitt säsongsjobb i Branäs, och jag fick förmånen att krama henne ikväll! Längtar ännu mer tills hon kommer hem på riktigt! Men det är bara en månad kvar. Galet vad tiden går fort! Kaxig som hon är fotvandrade hon hit i sina träskor. Gillar starkt!!

Ledig nu ända till fredag eftermiddag då det blir jobb på Ästad igen (längtar tokmycket!) Och en ledig dag fylls jädra snabbt med "måsten" och "att göra". Först ut är det gym i ottan! Denna veckan jag kan inte direkt kaxa mig men endast måndag morgon gym! Så imorgon är det dags. Och lördag. Och söndag. Gott!!!

På söndag är det förövrigt dags för att följa det traditionsenliga Vasaloppet!!! Mys på hög nivå!

Puss!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela