varbergsflickan

Plötsligt händer det

Dubbelt grattis kanske? 😉

Publicerad 2015-03-30 23:10:58 i Fröken Sandberg,

Fyller hela 27 år imorgon! Och imorgon (om sisådär åtta timmar) så är jag i full färd att sörpla morgonkaffet, för att hinna med båten som tar mig ombord på min första arbetsdag som sjöman (kvinna!) Delade känslor här hemma om att va borta flera dygn, men det som inte dödar, det härdar! Och det är ju inte direkt så att båten skulle sjunka! Gör den det - då är jag "expert" på livräddning, MES:ar och att behålla lugnet! 

Blev firad av min älskling igår, hela dagen! Fick riktigt fina träningskläder, blev superglad och supertaggad för att äntligen börja! Ska använda mig av båtarnas gym, sjukt fräscha!!! :) 

Önska mig lycka till. Och kanske ett litet grattis, morgondagen till ära! Dubbelt grattis - första arbetsdagen Och födelsedag! Win-win! 

Kommer sakna vårat hem.
Och min sambo, såklart.. Mitt allt ❤️
Göteborg/Kiel

Publicerad 2015-03-26 00:04:23 i Fröken Sandberg,

Alltså jag tror inte någon, inte ens jag själv, inser hur fruktansvärt kul det skall bli att ÄNTLIGEN börja jobba! Åtta månader hemma och poff! Bara sådär,  på tisdag smäller det! Jag går på i hemmahamnen Göteborg på min födelsedag, reser till Kiel, går av tidigast torsdag och arbetar eventuellt en tur/retur-resa till och går isåfall av påskafton! Åtta månaders tristess är över, inga fler "nej tyvärr, tjänsten är tillsatt" kan sänka mitt självförtroende mer; jag har jobb!


Köpt en fin liten ljusslinga till vårat älskade hem! Kan inget annat än att tycka om den! Dock skulle den var 2 decimeter längre så hade det vart en mer ljuv fröjd för mitt öga!

/Sailorman (woman) Anna 

Lack o skor!

Publicerad 2015-03-20 14:46:06 i Fröken Sandberg,

Va gjorde man innan gellacken? Gud vilken gåva till naglarna! Har två färger hemma som båda blir riktigt fina, tredje steget för att resultatet skall bli superbt så tar man på gel top coat! Väldigt tåligt, minst en vecka sitter det på!

Köpt mig svarta skor jag skall ha på båten nu när det blir så mycket att gå! Svår kombination dock för en person med lite knaggliga fossingar, att följa företagets dresscode och att hitta ett par helsvarta snygga skor är i princip omöjligt! Dels för att efterfrågan inte är så stor, kunderna (inklusive en själv) vill ju hellre ha skor som är riktigt starka i färgerna, orange, lila, rosa eller grön. Jag älskar sportskor!Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela