varbergsflickan

Plötsligt händer det

Allas våra grannar...

Publicerad 2013-01-27 16:08:43 i Fröken Sandberg,

Jag må, som ni alla vet, ha världens dummaste granne. Han är.... ett jävla orginal. Drar på både film och musik på högsta volym så mina vänner får fly härifrån för att de blir för irriterade. Så ska det inte vara! Har gått och övat in ett "nu jävlar får du skärpa dig"-tal i huvudet, och jädrar vilket tal sen! Men sen när det väl kom till kritan och han rusade upp hit efter Johannas och min protest (läs: hoppa på golvet) fick jag inte fram ett ord. Johanna räddade mig. Han fortsatte vara vansinnig och Johanna och jag likaså. Tills i fredags eftermiddag. Då plingade han på. Anna, sjuk, Sandberg öppnade dörren med håret på ända och världens sunkigaste kläder med en nys. Då hade vi ett bra samtal och han önskade att få komma in och höra hur "fruktansvärt" det låter. Det fick han gärna, men inte den dagen då han förmodligen bara blev smittad av att ha mig en meter bort. Då avslutade han mötet lite snällt "då ska jag absolut tänka på det extra mycket nu när du är hemma och är sjuk" så log han och gick! Yes, tänkte jag! Han förstod! Ja, eller hur. I detta nu brötar han på likt förbannat i vanlig ordning. Får för hans egen skull hoppas att han hinner sänka innan J, E och F kommer för ett som är säkert, det är att F kommer banka på och tala honom till rätta för femton personer! Vi gillart!
 
/Tant88

Kvällstankar

Publicerad 2013-01-26 22:55:30 i

Jag brukar förvisso längta till söndagar. Men till denna söndagen längtar jag extra mycket! Det sköna är att jag blivit något sånär frisk. Febern försvann under natten. Hostan är befintlig och jag låter döförkyld. Men orken. Hörrni, jag har ork! Igår trodde jag att jag såg döden komma. Imorse när jag vaknade och inte kände någon feber trodde jag seriöst i mina yrvakna första sekunder att jag nått himlen. Jag hatar feber.

Så, nu ska jag fortsätta längta till söndag! ❤

Au revouir!

Ja, nej men varför inte...

Publicerad 2013-01-25 16:04:19 i

Att vara sjuk är omständigt. Speciellt när man lever i ensamhet. Att gå upp imorse (läs:12.20) och göra morgonkaffe tog mig en bra stund och X antal vilopauser där mellan. Kraftansträngningen var så brutal att det tog mig ytterligare en (lååååång) vilopaus innan jag mäktade med att faktiskt hämta mig en kopp. Förflyttningen från sängen till soffan vill jag inte tala om. Samhället är inte byggt till att leva i ensamhet! Hmm.. Vore det inte en bra idé att kunna hyra sig hemhjälp under flunsatider? Som kokar kaffe, ser till att tempen håller sig normal och ger ett piller då och då..? Ah, är det en privatläkare jag försöker få hit? Madde - skicka din pojkvän!!

Att bli sjuk denna gång gör ingenting, då jag har blivit smittad av den bästa!

Okej. Även detta inlägg var en kraftansträngning så nu får det vara bra.

Huvudsaken är att ni tycker synd om mig. Ingenting annat.

Tjüss!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela