varbergsflickan

Plötsligt händer det

Fördomar och B-uppsats.

Publicerad 2010-03-30 21:12:35 i Fröken Sandberg,

Fascinerade vad människor kan ha fördomar om Gospelkörer. Att vi tillhör sekter och så vidare, att vi har torr humor och applåderar artigt utan att le. MEN OJ vad människor kan ha fel! Jag tror att jag kan tala för varje gospelkör jag känner till, de fördomar som cirkulerar runt stämmer inte över huvudtaget. Så, nu fick jag sagt det.

Imorgon är det stora dagen för mig. Fröken Sandberg fyller år. Det ni. Det är inte varje dag man gör det! (haha) Vet inte riktigt vad jag skall sysselsätta mig med, ska iallafall ta mig i kragen och slänga ihop ett utkast inför kommande B-uppsats. Som en del av er vet, så bytte jag ämne idag. Det jag nu har bestämt mig för att skriva om är så mycket mer intressant och framför allt mer givande.
Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela