varbergsflickan

Plötsligt händer det

Onsdagstankar.

Publicerad 2015-10-21 20:53:28 i Fröken Sandberg,

Jag har gjort val i mitt liv. Många, många val. Svåra och tuffa beslut, vilket har resulterat i ångest, glädje, sympati, depression, kärlek och ja Gud vet vad. Känslor högt och lågt, inuti och utanpå, kors och tvärs. Endast jag vet, vad jag kände exakt just då, i det ögonblicket. Då beslutet togs. Jag är stolt över alla mina beslut, för de har skapat mig till just den jag är, idag. Beslut som varit så svåra eller för all del, lätta, att ta. 

Men jag är jag. Och jag är stark. Och skör. En människa helt enkelt. Inte mer än så. Förutom mig själv, och tacka fan för det! Jag älskar att vara jag! 


När allt kommer till kritan; vem är Du i glada, ledsamma, tunga, kärleksfulla, ångestladdade, spirande eller omänskliga situationer? Dig själv. Och det bästa är att bli bemött av sina vänner av samma krydda. Inga ifrågasättningar, sura miner eller beklaganden. Utan som en människa, en vän, med öppna armar. Som inte kräver. För att kräva, det är att kväva.

Oavsett om det går en dag eller halvår. Ett år? Inga krav, inga måsten. Det är kärlek.

Jag älskar verkligen min tjej, min stöttepelare som är med mig och som visar vem jag verkligen är. Mig själv. 


Imorgon, den 22/10 firar vi två år.
Tack min finaste Älskade. Tack ❤️ Du gör mig så ofattbart lycklig!    
 

❤️

Publicerad 2015-10-13 16:41:09 i Fröken Sandberg,


Jag har inte bara en helt fantastisk flickvän på Alla sätt, vid min sida i vått och torrt. Dessutom sitter hon inne på frisörtalanger upptäckte vi i helgen - det ni! Lyllo mig!

Är hemma mer än jobbar nu känns det som! Verkligheten som vikarie under lågsäsong, standby för det mesta och väntar på plinget från telefonen där det står välkomnande jobb-sms! 


Förmodligen kommer denna lilla bitchen bli innekatt inom en förhoppningsvis snar framtid! Egentligen väntar vi bara på klartecken om inflytt, till en helt underbar lägenhet i centrala Falkenberg, med utsikt över Ätran (första parkett till och med!) Kan riktigt se oss äta frukost på balkongen, avnjuta vin efter jobbet och bara njuta av den lilla puls som finns i byn! Hoppas bitchen klarar av livet lika bra som vi kommer att göra ❤️

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela