varbergsflickan

Plötsligt händer det

Thörsday.

Publicerad 2010-07-29 12:34:43 i Fröken Sandberg,

Idag kommer det övernattande gäster till min gata i stan! Mina föräldrar är påväg hit efter att ha övernattat på (hör och häpna) campingen vid Ullared. Charmigt! :) Jag får även besök från tre goda vänner, inför planering av en - e v e n t u e l l - utlandsresa i november. Det ska lagas tacos och blåbärspaj. Kusinvitamin har plockat blåbär och ingenting är väl egentligen godare än egenplockade bär och frukter? :)

Ni vet när man är på middag någonstans och äter en helt vanlig rätt, eller frukost, kaffe osv. Ja, jag tror ni förstår min poäng, att det ofta smakar bättre än hemma? För tillfället så fick jag till en laddning kaffe som smakar PRECIS som det Malin bryggde ute i stallet. Saknar dig!

Christianius, jag säger detta speciellt till dig. Du behöver inte oroa dig.

Anna.

Chansa och våga?

Publicerad 2010-07-28 23:15:08 i Fröken Sandberg,

Hej gott folk!

Jag hoppas att ni alla har haft en strålande, solig och fantastisk dag! Det har jag haft! Jag har inte känt någon stress över huvudtaget, utan har verkligen kunnat njuta av vad en ledig dag faktikst kan ge en! Det var längesedan jag kände så ska jag få be att tala om för er alla! Pratar för tillfället med fina B2 via msn, avslutade för ett litet tag sedan ett enormt efterlängtat telefonsamtal med Dee och har också avnjutit nybakta kanelbullar ikväll.

Intervjun gick riktigt bra, det känns bra.
Jag ska absolut inte klaga.
Jag kunde inte gjort den bättre.

Min stora fråga är: Chansa och våga?
Jag behöver alla råd och allt stöd jag kan få nu! Min hjärna går på högvarv!
Anna.

Onsdagsmorgon.

Publicerad 2010-07-28 09:59:04 i Fröken Sandberg,

Ja, jag vet. Jag ändrar utseénde på min blogg väldigt ofta, men jag älskar det. Jag skulle vilja fördjupa mig mer i web/datordesign och allt vad det innebär. Skulle också kunna tänka mig att bli fotograf. Men ni känner ju mig, jag ändrar yrkesval hela tiden. Om ni inte ser min nya header så tryck på "f5".

För tillfället laddar jag (tillsammans med min trogna vän kaffekoppen) inför en telefonintervju för ett norskt företag.
Wish me luck, folks! Längtar också något oerhört mycket tills Dalarna anländer!! Det är nära nu! ♥

Anna.

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela