varbergsflickan

Plötsligt händer det

Förinställt inlägg

Publicerad 2014-07-30 17:55:03 i Fröken Sandberg,

Det gäller att roa sig på dagen... Speciellt när man inte roat sig med städ på, ehm... Ett par veckor 😉 


Notera att detta enbart är mina kläder! Amandas ligger vid sidan ej synliga men minst lika mycket! Skönt o städa! På förmiddagen hann jag med ett loppisrace utan några fynd! Provar att skriva ett förinställt inlägg, det borde publiceras strax innan 18.00 om det funkar! Och om det gör det så är det
Väldigt modernt! /Tant moderniserar sig *nöjd*

Färdigt!

Publicerad 2014-07-30 09:23:24 i Fröken Sandberg,

Nu är det färdigt! Köksbänken är klar! Den är placerad på det stället i köket där vi hade barbordet, och hej vad snyggt det blev! Supernöjda! Nu är det projekt: bord nästa! Sytant

Publicerad 2014-07-29 08:28:15 i Fröken Sandberg,

Dagarna riktigt rusar förbi! Har avklarat en liten morgonpromenad! Idag är det städning på schemat, och hej vad det ska städas! Får passa på innan den riktiga hettan kommer! Ska även fortsätta sy på mitt senaste projekt, uppdatering om före och efter kommer på bild när det är klart :) 

Detta syr jag på: 

Jag fullkomligt älskar lapp-tekniken, jag är helt begeistrad! Att jag aldrig gjort det förr?! Får dock försöka komma på en lösning snart gällande sy-bord. Sitter vid mitt gamla skrivbord från 50-talet, ganska litet och när man kör på full fräs så skakar det lite grann. Kanske ska börja överväga att ha ett stort bord med rejäl hyllförvaring så jag kan sy mycket! 

Dags att börja städa, först knäckemacka med ägg! Mm!  

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela