varbergsflickan

Plötsligt händer det

Fredag!

Publicerad 2012-09-28 06:07:00 i Fröken Sandberg,

Jaha. Nähä. Vem åker med mig på en resa? Någon? Skrev ut frågan på FB häromdagen och jag fick synnerligen intressanta förslag. Svalöv och Lia. Hade kunnat tänka mig Dublin, London eller varför inte Paris! Milano? Eller ja, absolut kan jag tänka mig Svalöv då jag får träffa ortens donna! Alldeles för längesedan, Malin! :-)
 
Dagen idag går åt till tjänstgöring :-) Hela helgen rättare sagt! Har redan lite lätt ångest inför imorgon kväll då fröken skall gå till sängs. Min granne, ni vet han med surround-systemet som får min lägenhet att fullständigt vibrera (när han tittar på film...)? Han ska ha inflyttningsfest. Hur stora är oddsen? (Inte film-högt utan musik-högt!) Jag har jobbat flest lördagaftnar och när jag väl jobbar dagpass (uppstigning i lagom takt med att de brötar hemåt vid 04-snåret) så ska han ställa till med fest! Synd att man inte kan närvara, dock! Funderar på att ta en tripp till Lantmanna och inhandla hörselkåpor och be en av festdeltagarna bulta på min dörr vid 04, väckarklockan lär jag ju inte höra om jag har kåpor på! Eller.... så sover jag hos någon. Det är också ett alternativ. Någonstans där det inte pågår inflyttningsfest! Känner du dig träffad? ;-)
 
Idag ska Madelene och jag plantera höstblommor! Det är för mig någonting av det mysigaste en mänsklig varelse kan sysselsätta sig med. Egentligen borde vi inhandla glögg, för att göra hela stunden komplett. Och grilla korv.
 
 
Önskar Er en fantastisk helg!
Lyssna och njut! 
 
 
Fröken

Väntan är lång!!

Publicerad 2012-09-23 19:57:00 i Fröken Sandberg,

 
Desas foton tog jag när familjen var uppe i Uddevalla och hälsade på min storebror och svägerska i deras nya (oerhört fina) hus! Detta rum är barnrummet. I fredags var deras barn beräknat att födas, ingenting har - än sålänge - hänt gällande födsel, men jag kan lova er! Blivande faster är väääldigt spänd på det lilla underverket! :-)
 
Dagen idag har varit OERHÖRT slapp. Jag har inte fått för mig att göra många knop, alls. Två intensiva och fantastiskt trevliga kvällar har spenderats på jobbet. Alltid kul! Dagens enda kraftansträngning var strandpromenaden tillsammans med Monika! Väl på plats nere vid Kusthotellet så tog vi varsin varm dryck och satt vid brasan och njöt. Johanna kom förbi en stund sen var det hemgång. Har ikväll fixat med massa papper (och allt annat tråkigt) som man måste ta tag i! Aldrig kul, men ensamtid är bra har jag hört! Belönade mig med ungkarlsmat och inväntar nu kvällens film! Morgondagen måndag går i ledighetens tecken och då är det dags att göra annat skoj!
 
Apropå ungkarlar. Vi har berikats med en ny granne. Väldigt trevlig och artig så absolut ingenting dumt om denna människa som individ. Däremot så blir jag så frustrerad på mig själv. Han har ställt frågan "hoppas inte jag stör upp till dig när jag spelar musik eller tittar på film, mitt surround-system är väldigt kraftfullt". Då hade jag hört det (läs: stört mig) på det någon enstaka gång och lät det vara. Men nu. Varenda kväll. Långt in på natten. Han har fortsatt fråga "hoppas inte jag stör" och artig som man är så svarar man med ett leende nästan hysteriskt "NEJ då! Iiiingen fara! Det är tjocka betongväggar så det hörs knappt" och nu sitter jag här. Min lilla TV:s ljud är inte så mycket att komma med, jämfört med hans bas. Sliter mitt hår i frustration och beklagar mig över att jag inte kan säga ifrån! Skärpning, Sandberg!
 
Hoppas ni alla haft en fantastisk helg!
 
Fröken

Statistik :-)

Publicerad 2012-09-20 22:56:00 i Fröken Sandberg,

Trots att jag inte skriver någonting som helst vettigt, så älskar jag att se denna statistik-kurvan. (Jag älskar statistik rent generellt i livet ändå, men detta är extra trevligt)
 
Så. Jag undrar. Vem är du som läser??? I min värld så skriver jag bara strunt och i allmänhet tråkigt eftersom jag har en tendens till att förmå mig själv att blogga när jag har som minst att säga. Oerhört märkligt varför.
 
 
MEN! Ni är väldigt välkomna att läsa - fortsätt med det!
Då gör ni "statistik-nörden" riktigt glad!
 
 
Fröken

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela