varbergsflickan

Plötsligt händer det

Söndag kväll!

Publicerad 2010-05-30 23:15:10 i Fröken Sandberg,

Jag skiter i vad alla andra säger. Jag har sagt det från början
och säger det igen. RÄTT LÅT VANN.

Eller ja, om Salem Al Fakir varit med så hade ju vi fått varenda
tolvpoängare, men det visste ni ju faktiskt redan.härligt gung.

Nu ska jag dejta John Blund för att sedan vakna upp klockan alldeles för tidigt för att avnjuta en examensdag imorgon. Hej jag heter Fröken Sandberg och jag har högskoleexamen. Klingar FORTFARANDE bra!

Nu har jag skickat iväg det brevet jag pratat om.
Så nu vet ni det.


GAH!

Publicerad 2010-05-29 12:55:15 i Fröken Sandberg,

Blir så irriterad på våra lärare. Informationen är fruktansvärd, eller ja. Både information och kommunikation. Idag, två dagar innan examen så vet vi tid och sal och exakt vad som gäller. Nu ska man helt plötsligt slänga ihop en "intressant" presentation lagom till måndag. Kan inte förstå varför de ska envisas med att man ska stå inför alla och presentera på sin EXAMENSDAG! Ne, jag är bara irriterad. Och frustrerad. Detta kunde de allt informerat oss om mycket tidigare!!

Lördag 30/5

Publicerad 2010-05-29 12:24:49 i Fröken Sandberg,

Okej, nu ska vi se. Hur var det nu man gjorde när man bloggade nu igen?

Dagarna har gått i ett det senaste så jag har inte ritkigt haft tid att ens starta min dator alls. Men jag hoppas att ni alla mår gott. Vill tacka Malin, Sandra, Therese och Sanja för en trevlig middag ute i stallet i torsdags. Vill också tacka Sandra och Malin för "prov"-klassen jag fick ha tillsammans med dem för Mary Kay (som ni vet så är jag ju nu mer säljare ;) - det kan inte sägas för många gånger! Haha!

Jag har förberett det mesta inför examensdagen på måndag. PÅ MÅNDAG! Sjukt.

Gårdagen bjöd på middag och vin i gott sällskap! TACK! Urmysigt!

Ikväll är det kalas för min finfina morfar som fyller 85 år! Kvällen till ära så ska jag minsann ha på mig min examensklänning. Visade den för min mor som godkände den med tummen upp! Hoppas jag inte spiller på den, då vet jag en som kommer skrubba skrubba!

Ha en kalasfin dag! Det ska jag ha! Kalas och fin dag! :)

Herregud. Måndag. Examen. Jag har inte fattat det ännu. På tisdag är det inga mer måsten.


Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela