varbergsflickan

Plötsligt händer det

Onsdag.

Publicerad 2013-10-30 20:20:44 i Fröken Sandberg,

En sån dag idag.

"Jag vill vara liten igen" döpte en av mina fina vänner en väldigt vacker dikt. En dikt som jag aldrig glömmer. Speciellt inte när man hamnar i stunder som denna. Det är en sån dag idag.Stormen som blåste bort!

Publicerad 2013-10-29 20:26:31 i Fröken Sandberg,

I förebyggande syfte tog Pillis, Mikela och jag med oss övernattningskit till jobbet igår eftermiddag. Strömmen gick och det blåste på bra, dock hade vi nog kunnat köra hem vädermässigt vid kl 01 på natten, men Gud vet vad som låg på vägarna ändå.. Vi stannade över och sov tillsammans i en stuga! Fick med oss ännu en kock, Mackan! Herreminskapare så trevligt vi hade :) skålade med mousserande och rödvin fram till kl 03, sen fick vi minsann säga godnatt! 


Skönt att komma hem, lilla Elsa hade klarat sin första natt själv strålande. Snälla C tittade till henne igårkväll (TACK ❤️) och sen var hon själv X antal timmar. Dagen idag har jag nästan sovit bort. Var helt dödstrött! Vi gick upp i tid för att få frukostbuffé och vi var hemma vid en halv tio-isch. Jag la mig i sängen vid halv elva, slappnade av en timme och var i djupsömn fram till klockan två. Återstår att se hur bra man somnar inatt... 


Träffade finaste Emma idag ❤️ alldeles för längesedan och snart åker hon till Branäs igen.. Fina fina Emma! 


Kram!

Go söndag!

Publicerad 2013-10-28 12:45:57 i Fröken Sandberg,

Efter ett par dagar med väldigt fint sällskap så avslutades helgen på bästa sätt! Sen i onsdags har jag haft det herrans bra. Oförskämt trevligt :) 

Gårdagens agenda bjöd på mys med tokstållarna Johanna och Monika. Senast vi tre umgicks själva, utan någon av deras respektive, var förra hösten. På vår kärringrunda. Ett år sen! Så ni kan ju tänka er att detta var behövligt! (Dock är det fantastiskt trevligt när era herrar är med, men ibland behöver man ha tid mer er själva) 

Ni är bäst! The mirrors that i could not avoid ❤️ Puss! 

Och ikväll väntas en herrans storm.. Väskan har packats i förebyggande syfte för att eventuellt sova på Ästad. Stackars finaste lilla Elsa som får va själv alldeles för länge... Kramar till er alla!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela