varbergsflickan

Plötsligt händer det

En liten uppdate...

Publicerad 2012-07-28 10:51:45 i Fröken Sandberg,

Hej!
 
Anna mitt i jobbhelgen, skulle man väl kunna säg! Jobbade min "första" kväll igår utan ansvarig att tillgå. Givetvis arbetade jag med två riktiga klippor så det gick väldans bra! Börjar komma in i någon form av rutin. I den mån det går när man i första hand ska ge god service till sina gäster! Och hör och häpna: Jag stod i baren! JAG! :-) Tror inte att jag förgiftade någon! Det var riktigt småtrevligt faktiskt, att blanda drinkar gick ju inte så snabbt som det gör på krogarna - men man lär sig! Jag älskar mitt nya jobb! Är beredd på att jobba MYCKET. Det blir fullt i princip varje natt! Skitskoj!
 
Nehepp, dags att duscha och göra sig i ordning innan tjänstgöring!
Stor kram till er alla!
Anna!

Semesterfirare!

Publicerad 2012-07-21 15:30:07 i Fröken Sandberg,

Hörrni, idag har jag semester! EN hel dag unnar jag mig som ledig och OM jag är ledig. Jag gör absolut ingenting här hemma. Så skönt ;-) Gårdagskvällen vart vansinnigt lyckad, jättetrevligt, god mat och härlig stämning! Vi råkade anlända hem lite väl sent (tidigt...?) så det kan vara en av anledningarna till att jag inte mäktar med så mycket idag! Ett konstaterande jag gör varje gång jag träffar på kändisar är att ALLTID prata för mycket. Och jag ger mig inte heller. Det jag vill ha sagt det ska jag säga, till varje pris. Och igår insåg jag att jag inte bara säger det en gång utan jag ska hålla på att tjöta. Stackars pojkar! Men Top Cats var bra, dansant och bra!
 
Som sagt, dagen bjuder inte på så mycket för tillfället. Ska försöka läsa in mig lite på det nya jobbet, kika antal bokningar osv så man vet vad man möts av imorgon! Ikväll bjuds det in till social grillafton hos Mattias och Linda! Gott!
 
 
Åh just nu så är livet verkligen bra!!!
 
Hej då från min lägenhet i stan!

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela