varbergsflickan

Plötsligt händer det

Innan man hoppar ska man fram!

Publicerad 2014-06-18 12:34:33 i Fröken Sandberg,

Ja, precis som rubriken lyder så har jag börjat ta några långsamma kliv fram. Kanske, kanske vågar jag hoppa inom en snar framtid. Eller vågar och vågar, jag skall få chansen till att faktiskt kunna hoppa först, för nu ligger det sista klivet i några helt okända människors händer. Jag hoppas verkligen att de låter mig hoppa, det hade betydit så mycket, för mig men också för min sambo. Vi behöver detta ❤️ 

Ikväll vankas det jobb, sen ledig tors-fre. Hör ni? Ledig midsommar! Vi ska vara gårdsvakter en vecka från och med imorgon så dagarna kommer lätt att fyllas med saker att göra. Dels ta hand om sex hästar, varvat med jobb och sen ett helt magiskt fint hus med tillhörande trädgård. Vi ser framemot detta extremt mycket! Halta Lotta

Publicerad 2014-06-13 10:01:21 i Fröken Sandberg,

Jag är nu mer halt. Helvete vad ont det gör, min vänstra fot är inte samarbetsvillig! Men, det bästa när det gör ont är att det blir bra igen! 

Ikväll kommer besök från Spanien och imorgon firar vi svåger Marcus student med stor fest här! Vi fick låna ett stort partytält av mina föräldrar som har blåst runt här på trädgården, men nu verkar det som en lösning för att det ska stå still är löst! 

Igår sprang Marcus ut, härlig dag! 
Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela