varbergsflickan

Plötsligt händer det

Mysig stund!

Publicerad 2012-10-31 17:17:54 i Fröken Sandberg,

En av månadens bästa dagar har anlänt. Eller ja... den har förvisso varit i gång ett flertal timmar redan, men det är dags för en av månadens bästa / mysigaste stunder.
 
Jag tänder ljus, gör "rent och fint" omkring mig, kokar kaffe, lägger iordning lite fika (mörk choklad) och avslutar processen med ett glas rött. Jag gör det mysigt när jag skall betala mina räkningar. Det känns alltid lite bättre att göra det om man tar tillvara på stunden! Stunden då man faktiskt bör vara tacksam för sitt boende, sin bil osv.
 
Stunden är mot sitt slut och jag har precis satt ett glas rött på "luftning".
Oh så gott.
 
Ikväll vankas det middag på Breared! Två killar som var med på Anholt, eller ja... såg till att vi hamnade på Anholt i somras, bjuder Madelene och mig på middag, mysigt! Dags att svira om med andra ord så man ser representabel ut, ja!
 
Njut av er kväll.
Kramar från Fröken.

Gårdagkvällens utmaning!

Publicerad 2012-10-29 19:52:03 i Fröken Sandberg,

Efter en fantastiskt trevlig supé på Lia Hof igår kväll med vänner och bekanta, så kommer fröken hem och möter Madelene! Vi hade bestämt film. Sagt och gjort. Att det skulle vara skräckis var redan bestämt eftersom Madelene, av någon märklig anledning, redan hade hyrt ett par filmer!
 
Vi valde mellan tre. En hade Madelene sett, jag den andra, och kvar blir den tredje.
Jag kan inte riktigt beskriva oss två ihop när det gäller sådana här hemska utmaningar. Vi gjorde klart redan från början att Madde skulle sova hos mig. Även om någon av oss INTE blev rädd så skulle man lugna den andre genom att sova nära om det skulle dyka upp någon i mörket, någon demon eller så. Trots att filmen var... oerhört obehaglig, och man förbannade sig ett tiotusentals gånger, så var filmen bra. Riktigt bra.
 
Men ruskigt obehaglig. En jävla utmaning helt enkelt.
 
 
Det vi inte riktigt förstod och än så länge inte har kollat upp - är om någonting i den är sanning. Det stod något i stil med att den var "inspirerad av verkliga events" eller något liknande. Vågar dock inte googla... Speciellt inte när man är ensam i lägenheten och sin radarpartner är flera mil bort.
 
Nej usch, varför skulle jag skriva om denna filmen nu då!?
 
(rädd)

Åtta veckor kvar!

Publicerad 2012-10-29 19:38:20 i Fröken Sandberg,

Och apropå att det hänt mycket den sista veckan: lika mycket händer denna veckan! Främst gällande jobbet, mycket förändringar på G nu - spännande!!
 
Har äntligen fått tummen ur röven för att lämna in min duffel för att sys in! Det ni! Det är stort, trodde att det skulle ta flera år för fröken att reage... agera! Ska ta mig tillsammans med älskade Madelene mot Fritsla på onsdag för lite julklappsshopping ;-) Vi gör även ett stopp på "Skroten" för att lämna in en för liten gardin. Vem har sagt att ögonmåttet ens är ett mått? Ska aldrig lita på ögonmåttet eller min kvinnliga intution igen! Sen har jag en överraskning till Madelene, och vad säger jag inte här! Hoppas bara att min inbyggda karta i huvudet skall leda mig rätt!
 
Jag börjar få julkänslor.
 
Fröken.

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela