varbergsflickan

Plötsligt händer det

Hopp

Publicerad 2015-08-23 15:48:22 i Fröken Sandberg,

Tar jag det första steget så är det definitivt. Börjar jag packa de första lådorna, är det definitivt. Det mentala är långt ifrån med och det krävs mental styrka att börja packa den första lådan. Jag trodde aldrig detta. Inte en gång. Just därför är det så svårt att ställa om sitt mentala... Sen att hoppet är det sista lämnar en, det vet vi ju alla? Jag lever på hoppet. 

Snälla, väck mig och säg att detta är en mardröm. Att jag drömt allt. Det är inte på riktigt.


Väck mig och säg det. "Anna du drömmer".

Hopp, tro och kärlek?

Publicerad 2015-08-20 19:13:11 i Fröken Sandberg,

Jag kommer aldrig tappa tron på kärleken, eller evig lycka tillsammans med min blivande själsfrände. Jag kommer att aldrig sluta kämpa till slutet. Tro mig. Jag tror att evig kärlek finns bakom att kämpa. Ta sig igenom svåra tider. Tillsammans. Ge och ta. Unna sig isär och vara med om tillsammans. Må bra, må sämre. Tillsammans och i sig själv. Jag kommer aldrig ta någon eller något för givet, jag har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Den känslan har jag fått som ett slag i magen många, många gånger, och den gör ont. Likväl av dåvarande respektive som före detta vänner. Jag har kämpat ensam till ingen nytta. Så känns det ibland. Speciellt nu. Men jag kommer Aldrig att tappa tron på kärleken. Aldrig någonsin.

Någonstans, någon gång i livet så står hen där. Redo för någon, som mig, och någon som är villig att offra allt, och lite till. Offra sig själv. Sig själv till tron, hoppet och inte minst - mig.

Bridget Jones, jag tar över stafettpinnen.

Sista sommarveckan ombord!

Publicerad 2015-08-10 17:47:09 i Fröken Sandberg,

Vilken vecka! Vilken sommar, korrektion! Varit ombord 14 dygn per månad och jobbat som om det vore 28 dygn! Men kul har det verkligen varit. Jobbigt att vara hemifrån men man har på något sätt vant sig och uppskattar ledigheten mycket. Det är mycket som sker nu, jag vet inte vad men det händer mycket. Med allt.....

Fick frågan om hur mycket jag ville jobba igår under utvecklingssamtalet med ombordsservicechefen varpå jag svarade så mycket det går, hoppas det vill sig väl nu. Människorna som arbetar där är väldigt trevliga! Uppskattar var och en på alla dess olika vis! Jag har för övrigt dragit mig på tre smeknamn under detta halvåret; Pink (fast jag är snyggare säger dom) Elvis (okänt?) och nu senast Operah för mitt sympatiska sätt och min visdom! (Ännu mer okänt?) ;) 

Tack för dessa sjödagar tillsammans!Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela