varbergsflickan

Plötsligt händer det

Mando Diao.

Publicerad 2011-12-30 08:50:08 i Fröken Sandberg,

Det är märkligt vilka "crawings" jag får ibland.

Nu igår kväll när jag äntligen fick kopplat i mina högtalare till datorn så blev jag helt till mig efter att lyssna på mina favoriter Mando Diao. Nu är det de enda som spelas här. Vilket fantastiskt band de är... Och vilka minnen man har till dem! Jag tror att detta kom som ett resultat av att jag inte sett dem live på så länge. Det är helt enkelt dags, ja.

Makalösa herrar, makalöst bra musik.

Hej!

Summering av dagen. Ja.

Publicerad 2011-12-29 22:20:53 i Fröken Sandberg,

De fem sopsäckarna resulterade i totalt sju. En sista och åttonde är påväg. Besparar er fotobevis för det är inget trevligt alls egentligen. Ganska ointressant. Men ni kan ju tänka er...?
Hajen gjorde mig grinig. Okänt då det inte var så överdrivet mycket folk.
Systemet gick så snabbt och smidigt så. Om man inte känt personer för att stanna och prata.

Det här med att rensa. Herregud vad behagligt det känns, jag kan faktiskt inte riktigt beskriva den känslan jag har just nu.. men som jag sa till Johanna så känns det som en liten sten som släppts från mina axlar. Konstigt det där... det är ju bara saker. Kläder. Skit. Som nu är borta! Oh så gott! Det allra bästa är, jag säger det igen, att allt är nytvättat! Allt!!! Inte för att det var skitet men det känns ändå bättre såhär! :)

Imorgon träffas Klara och jag på fm :) Får hjälp av Monika med körning till tippen (tack!) och sen är det dags att möta upp Johanna (Läs: min nyårspartner in crime) för att förbereda inför lördag! Vilken trevlig tillställning det kommer bli! God mat och goda vänner - precis som det ska vara!

Ha det bra!
Anna

Skön torsdag!

Publicerad 2011-12-29 16:31:55 i Fröken Sandberg,Idag har jag rensat! Och jädrar vilken rensning sen! Jag kommer med mer information gällande denna sensation när jag väl gjort iordning garderoben igen! (som nu är helt tom och väntar på att alla nytvättade kläder varsamt skall vikas och hängas in, strukna och klara) Gott, det känns riktigt skönt!

Sitter hemma hos David och Lina efter en god lunch! Nu har vi en låtkamp. Lina kämpar för att få höra sin nya idol Justin Bieber (ja, hon kan varje låt!) medans David och jag försöker försvara vår heder med ovanstående låt! Att man inte ryser när man hör denna magiska man sjunga. Björn Skifs.

På dagens agenda står nyårstillställningsplanering: Handling av mat. Detta vet vi alla vad det kommer att innebära. Hajen kommer vara smockfullt av människor och jag kommer vara grinig! Nej, det ska nog inte bli några problem, jag har ju Johanna med mig! Vi har dessutom en väl utformad shoppinglista att bocka av så det kommer gå så bra!

Måste kolla det sista receptet innan vi åker. Ska dessutom till systemet, där resten av stan lär vara, som inte är på Hajen...

Ha det så bra kära ni!
Anna.

ps. nu är det: 19d22h44m d.s


Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela