varbergsflickan

Plötsligt händer det

SNAPCHAT ✌️

Publicerad 2014-09-12 13:54:50 i Fröken Sandberg,

Vilken grej! Roliga updates i form av "selfie-filmer" och foton för stunden delar man med sig av och blir tilldelad från sina vänner! Facebook och insta kan faktiskt slänga sig lite grann i väggen om ni frågar mig! 

På söndag är det lite kalas här hemma för min kärlek som fyller år! Denna fredag går det åt till att städa hela hemnet, var sak på sin plats och få fram ordning och reda! Inte för att det är så svårt, vi är väldans bra på att ha ordning och reda alltid. Men nu är det väldigt ordning och reda (kontrollbehovs-tant-Anna är framme!) bara dammsuga o våttorka kvar, bädda rent och piffa det sista ❤️

Tänk, snart ett år tillsammans med dig Amanda ❤️ Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela