varbergsflickan

Plötsligt händer det

Lack o skor!

Publicerad 2015-03-20 14:46:06 i Fröken Sandberg,

Va gjorde man innan gellacken? Gud vilken gåva till naglarna! Har två färger hemma som båda blir riktigt fina, tredje steget för att resultatet skall bli superbt så tar man på gel top coat! Väldigt tåligt, minst en vecka sitter det på!

Köpt mig svarta skor jag skall ha på båten nu när det blir så mycket att gå! Svår kombination dock för en person med lite knaggliga fossingar, att följa företagets dresscode och att hitta ett par helsvarta snygga skor är i princip omöjligt! Dels för att efterfrågan inte är så stor, kunderna (inklusive en själv) vill ju hellre ha skor som är riktigt starka i färgerna, orange, lila, rosa eller grön. Jag älskar sportskor!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela