varbergsflickan

Plötsligt händer det

Wihoo!

Publicerad 2015-03-16 17:58:22 i Fröken Sandberg,

Min önskning kom i uppfyllelse; på torsdag skall jag på DOE/introduktion på Scandivanica uppe i Göteborg! Det innebär att jag kommer att kunna arbeta extra och eventuellt fylla upp lite döperioder från mitt "andra" fartyg som blir Nautica till sommaren där jag går på schema! En riktigt spännande vår har jag att se framemot och jag längtar tills jag får sätta på mig kostymen och representera företaget!
 
Dagen idag har varit så blomstrande så! Planterat om krukor, försökt vara kreativ med att fästa glasflaskor i vårt ribbstaket med forsythia-kvistar i. Förhoppningsvis slår de i blom och kommer lysa vackert gult mot det turkosa i glasflaskorna. Jag har endast haft på mig en stickad tröja idag, så skönt att våren verkligen är här så man slipper stå och frysa så fort man sätter foten utanför dörren! 


Ikväll skall det provas en form av low carb-pasta. Alternativt ett lika kolhydratsnålt wrap-bröd. Vet inte riktigt ännu. Vilken ser godast ut? Se bilder nedan. 
Tjuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Plötsligt händer det

Levnadsglad, social och vänlig själ bosatt mellan Varberg och Falkenberg som arbetar till sjöss! Älskar det lilla i livet, allt från första kaffekoppen på morgonen till första trädknoppen som brister på våren. Utbildar mig till sommelier och söker mig vidare till nya utmaningar! Välkommen att läsa om mitt liv tillsammans med min kärlek, hästar, katt och hund och däremellan allt annat! Har en obotlig förkärlek till inredning och kommer lägga fokus på det i bloggen, om vad som sker i vårt hem på 100kvm. Hoppas ni står ut! Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela